Skip to main content

LEVERANCIERS &
ONDERAANNEMERS

Werken voor BUKO Infrasupport

SAMENWERKEN AAN VEILIGHEID

Als organisatie dragen we verantwoordelijkheid voor onze omgeving. Het komt tot uiting in hoe wij omgaan met kwaliteit, veiligheid en milieu. Voorkomend en behoedend gedrag behoren tot onze kernwaarden. Omdat onze leveranciers en onderaannemers direct invloed hebben op de kwaliteit van onze dienstverlening en dus ook op de mate waarin wij bijdragen om Nederland verkeersveiliger te maken delen wij op deze pagina de informatie die het werken in opdracht van BUKO Infrasupport (nog) veiliger maakt.

VERA

Hi! Mijn naam is Vera. Jouw digitale buddy.

Ik ben er voor jou om je te ondersteunen als het gaat om kwaliteit, veiligheid, gezondheid en milieu. Via deze pagina deel ik alle informatie met jou als het om Kwaliteit, Arbo en Milieu (KAM) gaat en kun je melding maken van schades, incidenten en verbetervoorstellen. Je vindt deze informatie via de buttons hieronder.

Ik zal deze pagina continue blijven aanvullen met werkinstructies en overige documenten. Mocht er iets ontbreken of heb je tips? Laat het mij dan weten via het formulier “Melden | Verbetervoorstel” onder de button “Melden”!

Voor je verder gaat op de portaal deel ik hieronder alvast onze vier veiligheidsregels met je, zodat je deze kunt toepassen tijdens het uitvoeren van je werkzaamheden voor BUKO Infrasupport.

Samen onderweg naar veiligheid. Ik kijk uit naar onze samenwerking!

Informatie

Handboek

Binnenkort beschikbaar

Melden

Instructies

Richtlijnen & handleidingen

 

Toolboxen

Direct contact?

Vera staat voor je klaar

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.