Skip to main content

Omleidingen & verkeersregelaars

Informatie aanvragen

BUKO Infrasupport biedt een totaalpakket. Van advies en ontwerp tot aan de omleidingen en verkeersregelaars. Wij zorgen ervoor. We beschikken over alle certificaten. En met elf regiovestigingen verspreid door heel Nederland kennen we de lokale regels en omstandigheden als geen ander. We weten dus precies welke maatregelen we kunnen toepassen. Wel zo handig.

Altijd de juiste oplossing

Wij maken plannen en voeren ze uit. Dat betekent dat we dus ook de afzettingen en omleidingen regelen. Van advies en ontwerp tot en met aanvraag en uitvoer. Inclusief heldere planning. Met de juiste maatregelen leiden we het verkeer in goede banen. Op drukke kruispunten plaatsen we een tijdelijk verkeerslicht of schakelen we gecertificeerde verkeersregelaars in. Afhankelijk van de situatie kan een verkeersregelaar een goede toevoeging zijn op de tijdelijke verkeersmaatregelen. Een verkeersregelaar verwijst bij wegwerkzaamheden, evenementen en calamiteiten het autoverkeer, fietsverkeer en voetgangersverkeer naar de juiste richting, eventueel via de gestelde omleidingsroute. Zo houden we de doorstoom erin en de verkeerssituatie veilig.

Langetermijnrelaties

Ruim 30 jaar samen onderweg naar veiligheid.

Goed onderweg

Van een rustig straatje tot een druk kruispunt. In elke situatie nemen we de juiste maatregelen. Borden, pijlen, tijdelijke verkeersmaatregelen zoals verkeerslichten, omleidingen en verkeersregelaars. Wij zorgen ervoor. Weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een advies op maat.

Direct contact?

Wij staan voor u klaar.

Wat vindje van ons?
Wat vind je van ons? Deel je ervaring!