Omleidingen & verkeersregelaars

Informatie aanvragen

BUKO Infrasupport biedt een totaalpakket. Van advies en ontwerp tot aan de omleidingen en verkeersregelaars. Wij zorgen ervoor. We beschikken over alle certificaten. En met acht vestigingen verspreid door heel Nederland kennen we de lokale regels en omstandigheden als geen ander. We weten dus precies welke maatregelen we kunnen toepassen. Wel zo handig.

Altijd de juiste oplossing

Wij maken plannen en voeren ze uit. Dat betekent dat we dus ook de afzettingen en omleidingen regelen. Van advies en ontwerp tot en met aanvraag en uitvoer. Inclusief heldere planning. Met de juiste maatregelen leiden we het verkeer in goede banen. Op drukke kruispunten plaatsen we een tijdelijk verkeerslicht of schakelen we onze gecertificeerde verkeersregelaars in. Zo houden we de doorstoom erin en de verkeerssituatie veilig.

Langetermijnrelaties

Ruim 25 jaar samen onderweg naar veiligheid.

Goed onderweg

Van een rustig straatje tot een druk kruispunt. In elke situatie nemen we de juiste maatregelen. Borden, pijlen, tijdelijke verkeersmaatregelen zoals stoplichten, omleidingen en verkeersregelaars. Wij zorgen ervoor.

Direct contact?

Wij staan voor u klaar.