Skip to main content

Omdat we ook aan de omgeving denken

Onze oplossingen
Voor contact met uw adviseur
Zoek vestiging
Altijd bereikbaar
25 jaar ervaring
Modern materieel 

Maximale veiligheid, minimale overlast

Werkvoorbereiding en verkeersplannen vragen veel van uw tijd en aandacht. Daarbij heeft u ook te maken met omgevingsmanagement. Omwonenden, omliggende bedrijven, hulpdiensten en het openbaar vervoer mogen zo weinig mogelijk overlast ondervinden van de werkzaamheden. Maar u wilt ook dat weggebruikers veilig kunnen doorstromen en dat uw wegwerkers veilig hun werk kunnen doen. Daarom denken we graag met u mee. We brengen de situatie in beeld, kijken naar de verschillende belanghebbenden en stemmen het verkeersplan af met alle betrokkenen. Met onze vakkennis en het meest moderne materieel zorgen we al ruim 30 jaar voor de juiste verkeersmaatregelen voor ieder project. Overal in Nederland. 24 uur per dag, zeven dagen per week.

Langetermijnrelaties waar we trots op zijn

Diensten

Veilig op weg van aanbesteding tot uitvoering.

Van een slim plan tot een feilloze uitvoer

Van een halve rijbaanafzetting in de polder tot een afsluiting van het centrum voor festiviteiten. Elk project is anders. Net als elke locatie. Een bestek moet dan ook kloppen zodat u de juiste verkeersmaatregelen kunt treffen. Wij denken met u mee in slimme oplossingen. Als het gaat om veiligheid en doorstroming. Maar ook de planning en communicatie met de omgeving kunnen we u uit handen nemen. En als u dat wilt vertalen we de verkeersplannen in begrijpelijke uitleg voor omwonenden. Of organiseren we een bewonersavond. Hebben we alles met u afgestemd, dan zorgen we voor een feilloze uitvoer. Binnen het budget en de planning natuurlijk. En we onderhouden en monitoren continu. Zodat u zeker weet dat iedereen veilig zijn werk kan blijven doen met zo min mogelijk hinder voor het verkeer en de omgeving.

Vind jouw vestiging

Langetermijnrelaties

Samen onderweg naar veiligheid.

Gemeente Heemskerk | Arthur Peijnenburg – Omgevingsmanager openbare ruimte/verkeerskundige

De grote kracht van BUKO Infrasupport is dat ze snel en adequaat reageren op aanvragen, verzoeken én aanpassingen. En ze denken mee over hoe we verkeersmaatregelen het beste kunnen toepassen. Kortom, al jaren een fijne partner.

Quint & Van Ginkel | Adriaan Mons – Bedrijfsleider Energie

De samenwerking met BUKO kenmerkt zich door korte lijnen. Wij geven de opdracht, BUKO doet de rest. Ze maken al onze verkeersplannen en regelen de uitvoering. Tegen een goede prijs.

Contact

Wij helpen u graag verder.

Wat vindje van ons?
Wat vind je van ons? Deel je ervaring!