Skip to main content

Omdat u veilig en zorgeloos aan de slag wilt

Onze oplossingen
Voor contact met uw adviseur
Zoek vestiging
Altijd bereikbaar
Meedenkend partner 
Modern materieel  

Heldere afspraken, de juiste maatregelen

Uw werkzaamheden moeten vlot verlopen. Met zo min mogelijk hinder voor de omgeving en het verkeer. Dus heeft u de juiste verkeersmaatregelen nodig. Maar daar kijkt u het liefst niet naar om. Want vage bestekposten, dynamische planningen en ingewikkelde wet- en regelgeving maken het lastig om maatregelen makkelijk en snel toe te passen. Wij helpen u. Met onze vakkennis en ervaring zorgen we al ruim 30 jaar voor de juiste verkeersmaatregelen voor onze klanten. Voor ieder project. En op elke locatie. Van advies en vergunningaanvraag tot en met uitvoering en monitoring. Wij regelen het. Dag en nacht. Zodat u veilig en zorgeloos aan de slag kunt. En uw werk er netjes bij staat.

Langetermijnrelaties waar we trots op zijn

Diensten

Veilig op weg van aanbesteding tot uitvoering.

Van advies tot monitoring voor elk project

Iedere verkeerssituatie is anders en elk project is uniek. Verkeersmaatregelen vragen dan ook om maatwerk. We denken mee in slimme oplossingen voor veiligheid en doorstroming van het verkeer. Maar ook als het gaat om planning en budget. Of het nu gaat om een geplande afsluiting van een centrum of om een project langs de provinciale weg. We geven u advies en maken een ontwerp, maar stemmen ook af met de wegbeheerder. We maken een goed plan, een heldere planning, zorgen voor de benodigde vergunningen en treffen de benodigde verkeersmaatregelen. En is er spoed of een calamiteit, dan schakelen we snel met de juiste mensen en zijn we er snel met de juiste materialen. Met acht vestigingen verspreid over Nederland, zijn we overal bekend en altijd dichtbij. En we houden ons altijd aan de afspraken. Daar kunt u op vertrouwen. Want we willen dat alles gewoon goed verloopt.  

Vind jouw vestiging

Langetermijnrelaties

Samen onderweg naar veiligheid.

Allinq | Barry Kalkhoven – Directievoerder

BUKO staat bij ons op nummer een als we verkeersmaatregelen nodig hebben. Het is dé specialist. Dat merk je aan alles. We leveren onze werktekening en wensen aan, BUKO maakt het verkeersplan. Perfect.

Siers | Sjoerd Meekhof – Uitvoerder

De mensen van BUKO staan altijd klaar. En in overleg kan heel veel en komen we er altijd uit. Mede om die reden hebben we ervoor gekozen om alleen nog maar met BUKO te werken.

Contact

Wij helpen u graag verder.

Wat vindje van ons?
Wat vind je van ons? Deel je ervaring!