Skip to main content

Iedereen veilig op en langs de weg

Onze oplossingen
Voor contact met uw adviseur
Zoek vestiging
Altijd bereikbaar 
De juiste certificeringen
Modern materieel 

Omdat we een totaalpakket bieden

De juiste verkeersmaatregelen zijn onmisbaar om werkzaamheden op of langs de weg veilig te laten verlopen. Of het nu gaat om een calamiteit op het eigen terrein of om gepland onderhoud langs één van de toegangswegen. De veiligheid van medewerkers, leveranciers en bezoekers staat voorop. Zonder uitzondering. Wij zijn BUKO Infrasupport. Met onze vakkennis en het meest moderne materieel zorgen wij al ruim 30 jaar voor de juiste verkeersmaatregelen voor ieder project. Van advies tot uitvoering en monitoring. Wij zorgen ervoor. Dag en nacht. Overal in Nederland.

Certificaten waar we trots op zijn

Diensten

Veilig op weg van aanbesteding tot uitvoering.

Advies op maat, uitvoering tot in de puntjes

Het toepassen van de juiste verkeersmaatregelen is maatwerk. Want iedere verkeerssituatie is anders en elk project vraagt om een eigen kijk op de benodigde maatregelen. Dus denken wij mee over slimme oplossingen. Natuurlijk als het gaat om veiligheid en doorstroming. Maar ook als het gaat om de communicatie met de omgeving en de planning. We bieden een totaalpakket en zorgen er samen voor dat alles goed geregeld is. Of het nu gaat om een afsluiting van een deel van de plant door een geplande onderhoudsstop of om een halve rijbaanafzetting op de hoofdweg vanwege een calamiteit. Met onze elf regiovestigingen zijn wij overal bekend en altijd dichtbij. En we beschikken over de juiste certificeringen. Wel zo veilig.

Vind jouw vestiging

Langetermijn­relaties

Samen onderweg naar veiligheid.

Gunvor | Peter van der Burg – Facilitair en logistiek manager

Op de mensen van BUKO kun je echt vertrouwen. Zij denken en kijken mee en stellen een verkeersplan waar nodig bij. Zo komen we samen tot het beste resultaat.

Contact

Wij helpen u graag verder.

Wat vindje van ons?
Wat vind je van ons? Deel je ervaring!