Omdat we evenementen soepel laten verlopen

Onze oplossingen
Voor contact met uw adviseur
Zoek vestiging
Meedenkend partner 
Modern materieel
Altijd dichtbij

Een soepele doorstroom, een representatieve uitstraling

Evenementen vragen om veel voorbereiding. Een vergunningsaanvraag, de catering, de benodigde faciliteiten en volop publiciteit. U heeft vaak beperkte tijd en te maken met een vast budget. En dan moet u ook nog eens verkeersmaatregelen treffen. Want u wilt wel dat uw bezoekers makkelijk en veilig naar uw evenement kunnen. Dat het verkeer rond uw evenement veilig en efficiënt kan doorstromen. En dat uw evenement een representatieve uitstraling kent. Wij nemen die zorg graag van u over. We regelen al zo’n 25 jaar de verkeersmaatregelen. Voor kleine en grote evenementen. We weten dan ook goed hoe de lijnen lopen en regelen het volledige pakket. Van advies tot en met uitvoering en monitoring. Overal in Nederland, want met onze acht vestigingen hebben we altijd een locatie dichtbij.

Langetermijnrelaties waar we trots op zijn

Diensten

Veilig op weg van aanbesteding tot uitvoering.

We zijn er van begin tot eind

Verkeersmaatregelen bij evenementen vragen om maatwerk. Want elk evenement kent zijn bijzonderheden en elke locatie is uniek. Of u nu een pleinconcert, een groot festival, een braderie of een hardloopevenement organiseert, wij zijn er voor u.

We geven een slim advies, maken een mobiliteitsplan en een uitstroomtekening, vragen de vergunning aan en regelen vervolgens de uitvoer van begin tot eind. We werken met de nieuwste materialen en controleren alles tot in de puntjes. En voordat uw evenement begint, checken we altijd nog even of er geen bijzondere omstandigheden zijn. Zodat uw gasten soepel kunnen aankomen en vertrekken. Zonder overig verkeer te hinderen.

Vind jouw vestiging

Langetermijn­relaties

Samen onderweg naar veiligheid.

Le Champion | Hans Bregman – Manager Logistiek & Atleten

BUKO Infrasupport is al jarenlang een betrouwbare partner voor onze evenementen. De medewerkers zijn professioneel, betrokken, flexibel en komen afspraken na. En de services en producten hebben een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Dutch Grand Prix | Rob Langenberg – Head of Event Operations

BUKO is al jarenlang een betrouwbare en innovatieve partner van zowel het Circuit Zandvoort als van SportVibes. Mede met de deskundige inbreng van BUKO kunnen wij van de mobiliteit rondom de Dutch Grand Prix een succes maken!

Contact

Wij helpen u graag verder.