Skip to main content

Onderhoud en monitoring

Informatie aanvragen

Hebben we de permanente of tijdelijke verkeersmaatregelen geplaatst, dan stopt ons werk niet. Elk project vraagt om specifieke aandacht. Dus blijven we meedenken en nemen we onze verantwoordelijkheid. Ook bij onvoorziene omstandigheden. Zodat u nergens omkijken naar heeft.

Continu een vinger aan de pols

Hebben we de verkeersmaatregelen geplaatst, dan onderhouden en monitoren we dit. We controleren of alle borden overeind en op hun plek staan, zetten de fasering om wanneer nodig en checken regelmatig of de afzetting nog in orde is. En als u dat wilt doen we voor het weekend nog een extra onderhoudsronde. Want je kunt maar beter zeker zijn. Zo houden we alles op orde. Maar we doen meer. Want soms blijken de genomen verkeersmaatregelen niet voldoende. Of werken ze niet optimaal. Dan passen we aan en stellen we bij. Met extra borden of een rijdende afzetting bijvoorbeeld. Zodat de situatie voor iedereen zo veilig mogelijk blijft. Dat staat voor ons voorop. En als eenmaal onze materialen terug op onze vestiging zijn wordt alles gecontroleerd, gewassen en waar nodig gerepareerd. Daarnaast voeren we regelmatig onderhoud uit, zodat alles naar behoren werkt wanneer het onze vestiging verlaat. We zijn zuinig op onze mensen, maar ook op al ons materieel. Het is ons visitekaartje.

Langetermijnrelaties

Ruim 30 jaar samen onderweg naar veiligheid.

Blijvend zeker op weg

We voelen ons verantwoordelijk. Ook als ons werk is gedaan. Dus vragen de verkeersmaatregelen om aanpassing of extra onderhoud? Dan zijn we er. Natuurlijk. Dat mag u van ons verwachten.

Direct contact?

Wij staan voor u klaar.

Wat vindje van ons?
Wat vind je van ons? Deel je ervaring!