Skip to main content

Tijdelijke verkeersmaatregelen

Informatie aanvragen

Wij zijn de specialist in tijdelijke verkeersmaatregelen. Want verkeersvoorzieningen plaatsen vraagt om kennis en kunde. Wij hebben alle benodigde VCA-, ISO- en BRL-certificaten in huis. En al onze mensen nemen hun verantwoordelijkheid. Stuk voor stuk.

Veilige situaties op elke locatie

Kwalitatieve materialen, de juiste borden en extra veiligheidscontroles. Bij BUKO Infrasupport doen we het netjes. Omdat we zorgen voor een gedegen verkeersplan, uitstekende werkvoorbereiding en een heldere planning, kunnen we snel en efficiënt uitvoeren. Maar ook als we een spoedopdracht krijgen, zijn we flexibel en schakelen we snel. Dag en nacht als het nodig is. Met elf regiovestigingen vind je ons door heel Nederland. We zijn dus altijd dichtbij. En goed op de hoogte van de lokale regelgeving. We weten precies wat wel en niet mag. In een drukke binnenstad, maar ook op de snelweg of provinciale wegen. En waarmee we rekening moeten houden. En halen we materialen weer op, dan voeren we altijd een check uit. Zodat we ze ook bij een volgend project weer veilig kunnen inzetten. We beschikken bovendien over een breed scala aan verkeersmaatregelen. Van tekstborden tot en met hekken en van mobiele verlichting tot en met complete verkeersregelinstallaties. En ook voor huur of koop kun je bij ons terecht.

Langetermijnrelaties

Ruim 30 jaar samen onderweg naar veiligheid.

Goed op weg

Met onze tijdelijke verkeersmaatregelen creëren we veilige situaties. Voor uw werknemers aan de weg en voor verkeersdeelnemers. En we zorgen voor een vlotte doorstroom. Op elke locatie. Meer weten over wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een advies op maat.

Direct contact?

Wij staan voor u klaar.

Wat vindje van ons?
Wat vind je van ons? Deel je ervaring!