Skip to main content

BUKO Infrasupport heeft de aanbesteding voor de tijdelijke verkeersmaatregelen in de Gemeente Den Haag gegund gekregen. De raamovereenkomst Verkeersmaatregelen en Engineering wordt voor de komende vier jaar vastgelegd. BUKO Infrasupport is trots dat zij alle kennis en ervaring van de afgelopen jaren heeft kunnen verwerken in een kwalitatief EMVI plan en daarmee het verschil heeft kunnen maken. Met deze toevoeging aan het portfolio is BUKO Infrasupport nu contractpartner van de drie grootste steden, te weten Amsterdam, Rotterdam en Den Haag.

Raymon Somford, Regiomanager Zuid-West; Van advies uitbrengen en verkeersplannen maken tot het plaatsen van een wegafzetting. We zijn dé expert in verkeersmaatregelen. Ik ben dan ook supertrots dat ons team de gunning van de Gemeente Den Haag krijgt om contractpartner te worden. Algemeen Directeur Robert Emmerich voegt daar aan toe: Na Rotterdam mochten we vorig jaar Amsterdam toevoegen en om nu ook de derde grootste gemeente van Nederland te mogen doen is fantastisch nieuws. Wij zijn verheugd op de samenwerking en kijken er naar uit om een nog grotere bijdrage te leveren aan een hogere verkeersveiligheid in Den Haag en omstreken.

Met de juiste vakkennis, jarenlange ervaring en de meest moderne verkeersmaatregelen zorgt BUKO Infrasupport al ruim dertig jaar voor de veiligheid van wegwerkers en weggebruikers. Op en langs de weg. Dag en nacht. Overal in Nederland. Want vanuit de negen regiovestigingen zijn zij overal dichtbij. Veiligheid staat altijd voorop. Bij BUKO Infrasupport zeggen we niet voor niets “samen onderweg naar veiligheid”.

Wat vindje van ons?
Wat vind je van ons? Deel je ervaring!