Skip to main content

Barendrecht, 1 mei 2024 – MRent heeft haar bedrijfsactiviteiten overgedragen aan branchegenoot BUKO Infrasupport (onderdeel van BUKO Verkeer & Veiligheid).

 

MRent is al ruim 12 jaar actief op het gebied van tijdelijke verkeersmaatregelen in de regio Zuidwest Nederland. Van het opstellen van verkeersplannen en het regelen van vergunningen tot de plaatsing en het weer verwijderen van de tijdelijke verkeersmaatregelen.

 

BUKO Infrasupport is met ruim 400 medewerkers verdeeld over 14 locaties in Nederland, marktleider op het gebied van tijdelijke verkeersmaatregelen. Het bedrijf werkt al ruim 30 jaar  in opdracht van diverse aannemers, overheidsinstellingen, petrochemische industrie en evenementenorganisatoren. Het bedrijf wordt gekenmerkt door haar aanhoudende groeiambitie en onderscheidend productportfolio. Zo lanceerde het twee jaar geleden haar digitale propositie BUKO Bereikbaar en heeft onlangs haar capaciteit in Dynamische Verkeermaatregelen en VRI’s fors uitgebreid om aan de aanhoudende vraag te kunnen blijven voorzien.

 

Het voelt goed…” aldus Guy Moerenhout, eigenaar, oprichter en directeur van MRent.

“Na een mooie periode van ondernemerschap is nu voor mijzelf én MRent het juiste moment aangebroken om het stokje over te dragen. Ik ben ervan overtuigd dat ik voor de verdere groei en ontwikkeling van zowel mijn bedrijf als mijn medewerkers in BUKO Infrasupport de juiste partij gevonden heb.” vult Moerenhout aan.

 

Robert Emmerich, CEO van BUKO Verkeer & Veiligheid: “Wij kijken er enorm naar uit om de ervaren collega’s en opdrachtgevers van MRent welkom te heten en onderdeel te laten worden van onze bedrijfsvoering. Naast overeenkomende bedrijfsactiviteiten delen MRent en BUKO ook een sterke focus op thema’s als veiligheid, kwaliteit en goed werkgeverschap.”

 

Met deze strategische overname versterkt BUKO Infrasupport haar marktpositie in Zuidwest Nederland.

Wat vindje van ons?
Wat vind je van ons? Deel je ervaring!