Skip to main content

De medewerkers van BUKO Infrasupport zijn er al een hele tijd mee bezig. Echt bewust veilig werken. Zij hebben enorm hun best gedaan om de veiligheidscultuur binnen BUKO Infrasupport naar een hoger niveau te brengen. En dat is nu officieel bewezen. Want wij hebben op 18 november 2021 de audit voor trede 3 op de Veiligheidsladder positief mogen afronden. Een hele prestatie waaraan iedereen binnen onze organisatie zijn of haar bijdrage heeft geleverd.

De Veiligheidsladder is een instrument om veiligheidsbewustzijn, houding en gedrag in bedrijven te meten, waarbij de nadruk op de veiligheidscultuur wordt gelegd.  Omdat aan veilig werken nooit een einde komt blijven wij gewoon met elkaar aan onze veiligheidscultuur werken. Zodat we de veiligheid binnen onze organisatie blijven verbeteren en hiermee (bijna) ongevallen ook samen in toekomst kunnen voorkomen.

Intussen hebben wij ook het certificaat en het bijhorende eindrapport in ontvangst mogen nemen. Dankzij de inzet van alle collega’s hebben wij een score van 96% behaald. Dit is echt een hele hoge score en hier zijn we als organisatie dan ook enorm trots op.

Wat vindje van ons?
Wat vind je van ons? Deel je ervaring!