Skip to main content

Hi,

Leuk dat je interesse hebt in de diensten van BUKO Bereikbaar! BUKO Bereikbaar is marktleider en grondlegger van de nieuwe generatie verkeersmaatregelen. Smart mobility tools met data, gedrag en digitalisering als basis. Alles met als doel om de hinderbeleving van weggebruikers en omwonenden te verbeteren bij tijdelijke verkeerssituaties.

Het kiezen van de juiste tools voor jouw project kan een uitdaging zijn. Wij begrijpen dat. Daarom hebben we een handige keuzetool ontwikkeld waarmee je in zes eenvoudige stappen de perfecte oplossingen voor jouw project kunt vinden.

Op basis van jouw keuzes sturen we je automatisch een gedetailleerd advies, inclusief tarieven. Zo kun je de mogelijkheden afstemmen op je budget. Wel zo transparant!

Heb je vragen tijdens het proces of nadat je het advies hebt ontvangen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via 030 20 40 628. We staan klaar om je te helpen.

Vraag {{question.number}}/{{question.totalNumberOfVisibleQuestions}}

Je kunt maximaal {{question.maxNumberOfAnswers}} antwoorden selecteren.

 1. {{answer.value}}
  {{answer.tagline}}

Pakketten

Maak je keuze

 1. {{package.name}}

  • {{product.name}}
   {{product.name}} {{product.tagline}}
  • {{answer.value}}
Je hebt voor een antwoord gekozen met een nieuwe vervolgvraag. Zorg ervoor dat bij elk van de bovenstaande dropdowns een keuze is gemaakt.

Bedankt voor het invullen onze offerte tool.

Wil je een op maat gemaakte offerte ontvangen? Vul onderstaand formulier in.

{{selectedFiles}}

{{submitResponse}}