Informatie voor
onderaannemers

Kwaliteit, veiligheid, gezondheid & milieu

Samen met onze medewerkers lever jij in opdracht van BUKO Infrasupport dagelijks een belangrijke bijdrage aan de veiligheid van weggebruikers en wegwerkers in Nederland. Een veilige omgeving begint bij het creëren van veilige en milieu verantwoorde arbeidsomstandigheden voor onze (ingehuurde) medewerkers, waardoor zij en derden niet onnodig worden blootgesteld aan onaanvaardbare risico’s. Daarom voeren wij bij BUKO Infrasupport een actief beleid en streven wij naar continue verbetering op het gebied van kwaliteit, veiligheid, gezondheid en milieu.

Op deze pagina geven wij jou informatie over de regels die op het gebied van KAM van toepassing zijn voor iedereen die in opdracht van BUKO Infrasupport werkzaamheden uitvoert. Ook kan je heel makkelijk een melding maken van ongeval, schade of een voorstel ter verbetering indienen.

Meld hier

Incidenten, schades & verbeteringen

Het is niet mogelijk om foto’s toe te voegen. Wil je deze wel met ons delen? Je kan ook eenvoudig een melding maken bij onze digitale collega Vera via vera@bukoinfrasupport.nl.