Skip to main content

In opdracht van de Provincie Gelderland en hoofdaannemer Gebr. Van der Lee gaan wij zijn wij sinds februari dit jaar betrokken bij de realisatie van de nieuwe aansluiting tussen Wezep en bedrijvenpark H2O op de A28. Tijdens de diverse faseringen voorzien wij het project van alle benodigde tijdelijke verkeersmaatregelen. Zo kan er veilig aan de nieuwe verbindingsweg gewerkt worden en wordt waar nodig het verkeer tijdelijk omgeleid.

In het weekend van 21-24 juli 2023 ging een nieuwe fasering van start, waarbij de A28 bij Wezep t.h.v. afrit 17 tijdelijk is afgesloten. Tijdens deze weekend afsluiting is doorgaand verkeer omgeleid via de A1 en A50. Zo’n snelweg afsluiting is een precisie klus die veilig, maar ook snel moet gebeuren. Daarom waren de collega’s van onze regiovestiging Zwolle op volle sterkte en met de nodige materialen vertegenwoordigd.Én er was een cameraploeg bij die ons werk heeft vastgelegd op video. Stefan, onze manager uitvoering, vertelt in deze video over de werkzaamheden en de benodigde inzet om deze weekend afsluiting veilig in goede banen te leiden. Hierbij is een juiste voorbereiding ontzettend belangrijk! Maar mede dankzij de goede samenwerking gaat op locatie ook alles zoals het moet. “Vooral het elkaar aanspreken op veiligheid is heel belangrijk. We moeten het met elkaar doen. Het teamgevoel is er zeker en ik ben heel trots op ons team!”. Met die woorden sluit Stefan met een voldaan gevoel de werkdag af.

Meer weten over het project H2O? Lees dan ook het interview van onze Projectmanager Verkeersmaatregelen Robin Koelewijn in editie 3 van Grond/Weg/Waterbouw Magazine.

Wat vindje van ons?
Wat vind je van ons? Deel je ervaring!