Skip to main content

In november hebben we vanuit BUKO Infrasupport bijgedragen aan de bouw en inrichting van een GGD XL-Teststraat bij de IJsselhallen in Zwolle. Logistiek gezien bleek de bereikbaarheid van dit terrein een uitdaging in verband met de vele verkeersstromen, zoals voetgangers, fietsers en het vele passerende auto- en vrachtverkeer. Daarnaast bleek het grote terrein rondom de IJsselhallen ook moeilijkheden met zich mee te brengen. Maar vanuit BUKO Infrasupport zagen we hier juist kansen in. In vijf dagen tijd wist ons team de GGD te overtuigen en de XL-Teststraat van verkeersplan tot actieve locatie om te bouwen.

Begin Januari kwam daar een tweede uitdaging. De lopende XL-Testlocatie moest omgebouwd worden tot tevens een Vaccinatie locatie. Uiteraard met behoud van de 1,5 meter afstand. In goede samenwerking met onze materieeldienst in Utrecht hebben we in een zeer kort tijdsbestek twee hoogteportalen weten te plaatsen op locatie. Dit zonder stagnatie op het vaccinatieproces.

Inmiddels worden er dagelijks 1200 bezoekers gevaccineerd in de IJsselhallen te Zwolle en draaien we op intussen met 14 van de 20 beschikbare vaccinatie straten. Momenteel beslaan we tweederde deel van het totale terrein oppervlakte, en staan er inmiddels alleen al voor twéé vrachtwagens aan dranghekken, schrikhekken en bouwhekken. Al met al zit hier een hoop werkvoorbereiding in en vele lange dagen voor iedereen, maar zijn we trots dat we in zo’n kort tijdsbestek deze klus hebben weten te klaren. De GGD is erg tevreden en dus zullen wij ook een aantal komende projecten voor hen gaan realiseren.

Onderstaande video geeft een korte impressie van de werkzaamheden en inrichting rondom de IJsselhallen Zwolle. Kan BUKO Infrasupport ook voor uw locatie iets betekenen? Neem dan contact met ons op!

Wat vindje van ons?
Wat vind je van ons? Deel je ervaring!