Skip to main content

Na 36 jaar was het begin september tijd voor de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix op CM.com Circuit Zandvoort. Een groots evenement, waarbij het er om gaat dat bezoekers zo soepel mogelijk van en naar het circuit worden geleid. De kortst mogelijke weg, de duidelijkste weg en de weg die de omgeving het minst belast. Goed voorbereid zijn en met de beste vakmensen en materialen aan de start staan. Het was onze race voor de ultieme race. Inmiddels kijken we terug op een zeer geslaagd evenement, dat van voorbereiding tot uitvoer is vastgelegd op video.

Official Event Supplier
Alle tijdelijke verkeersmaatregelen werden verzorgd door BUKO Infrasupport. Ruim 200 trailers van de organisatie Formula One Management stonden geparkeerd op het BUKO Bedrijvenpark in Beverwijk. En BUKO Transport stond tijdens het 3-daagse evenement met autokraanwagens en crew stand-by om eventuele auto’s van het circuit weg te slepen.

In de driedelige mini docu ‘Van start tot finish’ geven we je een uniek kijkje achter de schermen van de voorbereiding en uitvoering van onze werkzaamheden voor de Dutch Grand Prix 2021. Kijk je mee?

Alle drie de afleveringen staan online:

Met dank aan:
Rob Langenberg – Head of Event Operations Dutch Grand Prix
Lana Lemmens – Directeur Zandvoort Marketing
Laura Dijkmans – Manager Events BUKO Infrasupport
Ben van Bakel – Operationeel Manager BUKO Infrasupport regio Noord-West
Ed Beentjes – Planner BUKO Transport
Hans Smits – Chauffeur BUKO Transport

Wat vindje van ons?
Wat vind je van ons? Deel je ervaring!