Skip to main content

Met kwalitatief materiaal, betrokken vakmensen met een hoog veiligheidsbewustzijn en een klantgerichte aanpak is BUKO Infrasupport hét aanspeekpunt voor tijdelijke verkeersmaatregelen in Nederland. Bij projecten in grond-, weg- en waterbouw en tijdens evenementen dragen de voorzieningen van BUKO Infrasupport bij aan veiligheid en een optimale doorstroom, met zo min mogelijk overlast voor de omgeving. Van advies uitbrengen en het maken van verkeersplannen tot het plaatsen van een wegafzetting. Hierbij staat de veiligheid voor verkeersdeelnemers, wegwerkers en publiek altijd voorop. Op 5 en 6 oktober zijn wij vanuit BUKO Infrasupport aanwezig op de Vakbeurs Mobiliteit in de Jaarbeurs Utrecht. Vanuit onze stand (2.4.43 in hal 2) vertellen wij u graag meer over onze diensten:

DYNAMISCH VERKEERSMANAGEMENT

BUKO Infrasupport is specialist in het ontwerpen en uitvoeren van complexe tijdelijke verkeersmanagement vraagstukken. Zo leveren wij tijdelijke verkeersregelinstallaties van a tot z. Onze collega’s Thijs Lamers en Patrick Lamper van de afdeling Dynamisch Verkeersmanagement zijn beide dagen aanwezig op de Vakbeurs Mobiliteit. Zij vertellen je graag meer over onze verkeersregelinstallaties. Zo zijn deze ook in te zetten als iVRI. In combinatie met het gebruik van verschillende detectoren zorgt dit ervoor dat ook in de tijdelijke situatie alles optimaal geregeld kan worden. Dit zijn niet zomaar tijdelijke verkeerslichten, maar benaderen de complexheid van een permanente verkeersregelinstallatie. BUKO is één van de weinige partijen die dergelijke gecertificeerde tijdelijke systemen werkend kan opleveren. Door de aanwezige kennis en de modernste technieken zijn wij in staat om ook in tijdelijke situaties de doorstroming te waarborgen.

BUKO BEREIKBAAR

Tijdelijke verkeerssituaties zorgen helaas vaak voor verkeershinder. Als aannemer, wegbeheerder of evenementorganisator wil je dit zoveel mogelijk beperken. De omgeving om ons heen blijft verder digitali­seren en dat biedt ook in de markt van tijdelijke verkeerssituaties kansen. Vanuit onze nieuwe afdeling BUKO Bereikbaar combineren wij onze jarenlange expertise van tijdelijke verkeerssituaties met de digitale wereld. Zo creëren wij een positieve hinderbeleving bij  weggebruikers en omwonenden. Dat doen wij bijvoorbeeld door de inzet van social media, ‘slimme’ apparaten en gedragswetenschappen. Wij geloven in een hybride vorm van maatregelen dat resulteert in gedragsaanpassingen en meer begrip voor de maatregelen. Collega’s Martin van Beurden en Fawad-Khan Bahadur staan ook beide dagen voor je klaar in de stand om al je vragen te beantwoorden over de mogelijkheden van BUKO Bereikbaar.

Daarnaast zijn ook enkele van onze adviseurs beide dagen aanwezig voor alle overige vragen m.b.t. tijdelijke verkeersmaatregelen.

BUKO Infrasupport. Stand 2.4.43 – Hal 2.
Meldt u hier gratis aan voor de beurs.

PRESENTATIE

Martin van Beurden en Fawad-Khan Bahadur geven op woensdag 5 oktober om 10.00 uur een presentatie over BUKO Bereikbaar. Bij een evenement van wereldformaat is een gedegen bereikbaarheidscommunicatie cruciaal. Vooral als maar liefst 34 gemeenten belanghebbenden zijn. Maar hoe zorg je voor een positieve hinderbeleving bij weggebruikers en omwonenden? Wat zijn de do’s and don’ts? En hoe ga je om met acute verstoringen als een rijkswegongeluk of zichtbaarheidsacties van politieke aard? Aan de hand van de casus La Vuelta Holanda geven Martin en Fawad antwoord op al deze vragen en meer.

In deze interactieve workshop bieden zij een inkijk in het plan van aanpak bij La Vuelta Holanda, de learnings en het effect. Want hebben de (digitale) diensten daadwerkelijk gezorgd voor gerichte informatie en gedragsaanpassingen? Benieuwd hoe wij zijn gefinisht? Kom dan zeker een kijkje nemen.

Woensdag 5 oktober | 10.00 uur |
Jaarbeurs Utrecht | Hal 2 | Julianazaal 5

Wat vindje van ons?
Wat vind je van ons? Deel je ervaring!